/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fcbb47721fb57c4270e28e75054f656cc.jpg)
Ідеальне тісто на пельмені: що додати при замішуванні
Ідеально приготовлені пельмені залежать від правильного тіста. Воно має бути еластичним, м'яким, міцним і не липнути до рук.Після варіння залишатися ніжним та смачним.Авторка Instagram-блогу _lady.stegantseva_ розповіла, як приготувати тісто на пельмені."За цим рецептом тісто не липне до рук, а пельмені виходять надзвичайно смачними", - каже фудблогерка.250 г негарячої води;1 ст. л. оцту;щіпка солі;3 ст. л. олії;500 г борошна.Продукти для фаршу:500 г м'яса;одна цибулина;два зубчики часнику;сіль, перець і спеції на свій смак;100 мл крижаної води.Змішайте в посудині воду, оцет, сіль, олію та борошно.Замісіть тісто.Загорніть його в харчову плівку і покладіть у холодильник.Додайте до фаршу подрібнену цибулю та часник, посоліть і поперчіть. Додайте крижану воду. Перемішайте всі інгредієнти.Сформуйте з тіста пельмені, зваріть їх у підсоленій воді.

