/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff1d29e731b58ae439d4bb130722b88f8.jpg)
Хоч на хліб намазуй, хоч їж так: незвична закуска, що зовсім скоро буде трендом
Морквяно-сирну намазку можна використати як додаток до овочевих страв, або ж як соус для крекерів та чипсів. Рецептом намазки ділиться 24 Канал з посиланням на @yuliia.senych.
Морквяно-сирна намазка
- Час: 15 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 250 грамів моркви;
– 2 яйця;
– 70 грамів плавленого сиру;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 3 столові ложки сметани;
– сіль, перець – на смак.
Як приготувати цю намазку: дивіться відео
Приготування:
- Моркву натріть на дрібній терці. Яйця відваріть.
- До моркви додайте натерті варені яйця, твердий сир і часник.
- Заправте масу сметаною, посоліть та поперчіть до смаку.
- Ретельно перемішайте та намастіть на хліб.
Смачного!
Теж приготуйте: крем-сир "Філадельфія" легко відтворити вдома.

