/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fb827912063a9f03c68f09c7ac8d02ff4.png)
Всього три інгредієнти - а смакота нереальна: рецепт ідеального сметанного крему
Чудово тримає форму
Сметанний крем – це ніжна, легка й універсальна основа для десертів. Його використовують для приготування тортів, просочення коржів, прикрашання капкейків, а також як доповнення до млинців або фруктових десертів.
Завдяки своїй повітряній текстурі та приємному вершковому смаку, цей крем робить будь-яку випічку особливо смачною. А найголовніше – готується він дуже просто і потребує всього кількох інгредієнтів! Рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "_fil.anna_".
Як приготувати сметанний крем
Інгредієнти:
- згущене молоко – 280 г;
- лимонний сік – 40 г;
- сметана – 800 г;
Спосіб приготування:
1.Лимонний сік додати до згущеного молока.
2.Перемішати кілька хвилин.
3.Додати до сметани.
4.Збити міксером до утворення пухкого крему.
5.Можна додати 1-2 краплі ванільного аромату або ванільної пасти. Але не ванільного цукру.

