Що додати у весняне меню: овочі та зелень, які зміцнюють імунінет
Що додати у весняне меню: овочі та зелень, які зміцнюють імунінет

Що додати у весняне меню: овочі та зелень, які зміцнюють імунінет

Щоб не витрачати гроші на вітамінні добавки, природа забезпечує нас усім необхідним, щоб зміцнити імунітет весною та захистити роботу органів.Весна - найкращий час оновити раціон і наповнити його свіжістю. Саме зараз з'являються перші овочі та зелень, які багаті на вітаміни, мікроелементи та природну енергію. Додати їх до щоденного меню - означає подбати про імунітет, покращити самопочуття та зарядитися силами.Які овочі та види зелені варто включити до весняного раціону вже сьогодні, розповіли у виданні Planthood.Ревінь - з високим вмістом поліфенолів підтримує здорове старіння та здоров'я кишечника.Фіолетова проростаюча брокколі - багата антиоксидантами, які підтримують імунне здоров'я.Кресс-салат - протизапальний засіб і природне джерело вітаміну К для здоров'я кісток.Спаржа - природний сечогінний засіб, допомагає вимивати зайву сіль і підтримує роботу нирок.Редис - корисний для травлення завдяки клітковині та природним ферментам.Шпинат - насичений залізом, підтримує надходження кисню та зменшує втому.Весняна зелень - з високим вмістом фолієвої кислоти, важливою для енергії та здорових еритроцитів.Цвітна капуста -багата сіркою, підтримує детоксикацію печінки та гормональний баланс.Морква - високий вміст бета-каротину, необхідного для здоров'я очей і шкіри.Кропива - з високим вмістом заліза та кальцію, чудово для енергії та міцності кісток.Щавель - багатий на вітамін С, підтримує здоров'я шкіри та вироблення колагену.Дикий часник - природний пребіотик, який покращує здоров'я серця та кровообіг.

Джерело матеріала
loader
loader