/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fc375fd7c16e8d637a72e2eef3e50b9a2.jpg)
Що додають до фаршу для біляшів, щоб вони вийшли надзвичайно смачними: рецепт тіста й начинки
Юлія Сенич, авторка популярного кулінарного блогу в українському Tik.
Tok, поділилася перевіреним способом приготування апетитних, м’яких і соковитих біляшів.
Процес приготування:.
У глибокій мисці зробіть заглиблення у просіяному борошні, до якого всипте дріжджі, цукор і сіль.
Потім влийте теплу суміш молока й води, додайте олію та замісіть еластичне тісто.
Вимішуйте його руками приблизно 7 хвилин, доки не стане гладким і м’яким.
Перекладіть тісто до змащеного олією посуду, накрийте та залиште на 2 години в теплому місці для піднімання.
Тим часом приготуйте начинку: дрібно наріжте цибулю та змішайте її з фаршем, додайте кілька ложок води для соковитості і приправте за смаком.
Коли тісто підійде, сформуйте з нього кульки, розкачайте в коржі, викладіть начинку та зліпіть біляші.
Надалі розігрійте сковороду з великою кількістю олії — її має бути стільки, щоб біляші вільно плавали.
Обсмажуйте їх з обох боків по 7 хвилин, починаючи зі шва, поки не утвориться рум’яна апетитна скоринка.
Смачного!.
