Додайте цей інгредієнт під час смаження — і картопля вийде рум’яною й матиме хрумку скоринку
Додайте цей інгредієнт під час смаження — і картопля вийде рум’яною й матиме хрумку скоринку

Додайте цей інгредієнт під час смаження — і картопля вийде рум’яною й матиме хрумку скоринку

Розповідаємо, що треба додати до картоплі під час смаження, щоб вона була ніжною та м’якою всередині, а ззовні мала рум’яну та хрумку скориночку.

Секрет у тому, щоб додати трохи борошна, як повідомляє ресурс rivnepost.

Тоді страва виходить ідеальною на смак і апетитною на вигляд.

А скоринка після додавання продукту схоплюється миттєво, тому картопля не розвалюватиметься під час смаження.

Як правильно додавати борошно, щоб отримати найкращий результат? Нарізану картоплю треба просушити, щоб не було зайвої вологи, й додати столову ложку борошна.

Все треба ретельно перемішати, щоб продукт розподілився рівномірно.

Також кухарі рекомендують на цьому етапі додати улюблених спецій, тоді картопля буде в рази смачніша.

Після цього картоплю необхідно смажити як зазвичай.

Однак варто пам’ятати: щоб золотава скоринка на картоплі не стала м’якою, солити страву краще наприкінці приготування.

Інакше картопля пустить сік, тому втратить свою хрусткість і форму.

Джерело матеріала
loader
loader