/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F630713969e9fcd5d7db0004ae7132e10.png)
Розкішна їжа у ранковий час: записуйте рецепт поживного салату від Савви Лібкіна
Ранок - ідеальний час для смачних експериментів на кухні.Одеський ресторатор Савва Лібкін здивував рецептом поживного салату з великою кількістю зелені."Цей салат легко можна перевозити в машині, без холодильника протягом шести годин. Навіть влітку, в одноразовому посуді або в пластиковому боксі. Це зручно та дико корисно", - каже шеф-кухар.Готується салат за 5 хвилин, якщо є відварене куряче філе.1 авокадо середнього розміру160 грам відвареного на пару курячого філеПоловина перчика чилі50 грамів дрібно листкового зеленого салату або руколиТрохи солі та перцюПриблизно 3 столові ложки оливкової оліїСік половинки лайму6 пірʼїн зеленої ранньої зеленої цибуліВаримо куряче філе на пару протягом 22 хвилин. Достатньо покласти в друшляк філе, над каструлею з окропом, накрити кришкою і через 22 хвилини куряче філе буде зварене дбайливим способом. Воду потрібно посолити, ось і все. А краще філе прирготувати ввечері, а нарізати зранку.Авокадо чистимо і нарізаємо кубиком. Куряче філе нарізаємо кубиком.Гострий перець нарізаємо дрібною крихтою. Цибулю теж нарізати дрібно та додати руколу.Посолити, поперчити заправити олією.

