Гранично просто: рецепт картоплі з курячими гомілками
Гранично просто: рецепт картоплі з курячими гомілками

Гранично просто: рецепт картоплі з курячими гомілками

Курка — універсальний продукт, який чудово підходить до будь-якого гарніру. Її можна варити, смажити, запікати, і в будь-якому вигляді вона зробить смак навіть простої картоплі або круп яскравішим, багатшим і краще вгамує голод.

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла, як приготувати смачну страву з курки та картоплі, поділившись рецептом в Instagram.

Апетитні гомілки, запечені з картоплею

Інгредієнти:

  • упаковка гомілок в апельсиновому маринаді;
  • картопля – 1 кг;
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Якщо немає готових гомілок у маринаді, можна свіжі гомілки замаринувати на власний смак, використавши будь-який маринад.

Духовку розігріти до 180 градусів.

Картоплю почистити, помити і порізати шматочками, як показано. Додати сіль і перець, перемішати.

Картоплю викласти у форму для випікання, а зверху розкласти мариновані гомілки.

Форму або деко з картоплею і м'ясом відправити в духовку на 40-45 хвилин.

Такою стравою можна не тільки годувати рідних, а й приготувати її на святковий стіл.

Читайте також:

Соковито і дуже смачно: рецепт курки по-грузинськи до вечері

Ідеальна запечена курка на святковий стіл: простий рецепт

Курка у винно-вершковому соусі зі шпинатом: рецепт вишуканої та дуже простої страви на вечерю

Джерело матеріала
loader
loader