/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Feeae2b8c50314204e11572ff6c0d7f2e.jpg)
Гранично просто: рецепт картоплі з курячими гомілками
Курка — універсальний продукт, який чудово підходить до будь-якого гарніру. Її можна варити, смажити, запікати, і в будь-якому вигляді вона зробить смак навіть простої картоплі або круп яскравішим, багатшим і краще вгамує голод.
Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла, як приготувати смачну страву з курки та картоплі, поділившись рецептом в Instagram.
Апетитні гомілки, запечені з картоплею
Інгредієнти:
- упаковка гомілок в апельсиновому маринаді;
- картопля – 1 кг;
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Якщо немає готових гомілок у маринаді, можна свіжі гомілки замаринувати на власний смак, використавши будь-який маринад.
Духовку розігріти до 180 градусів.
Картоплю почистити, помити і порізати шматочками, як показано. Додати сіль і перець, перемішати.
Картоплю викласти у форму для випікання, а зверху розкласти мариновані гомілки.
Форму або деко з картоплею і м'ясом відправити в духовку на 40-45 хвилин.
Такою стравою можна не тільки годувати рідних, а й приготувати її на святковий стіл.
Читайте також:
Соковито і дуже смачно: рецепт курки по-грузинськи до вечері
Ідеальна запечена курка на святковий стіл: простий рецепт
Курка у винно-вершковому соусі зі шпинатом: рецепт вишуканої та дуже простої страви на вечерю

