/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F479676884155320ed4e2018750e0eb11.jpg)
Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає
Розповідаємо, які начинки для млинців найсмачніші, такі варіанти на будь-який смак та гаманець.
Які вісім найкращих і найсмачніших начинок для млинців: корисні поради господиням.
Млинці з начинкою із яєць.
Відваріть кілька яєць, натріть на терку, додайте нарізану зелень — цибулю та кріп, посоліть і поперчіть.
Можна додати трохи майонезу, щоб начинка не розсипалася.
Сирна начинка.
Візьміть пів кіло сиру, додайте жовток курячого яйця, 2-3 столові ложки цукру, щіпку ваніліну й родзинки, попередньо замочені в окропі.
Все ретельно перемішайте і можна мастити млинці.
Куряча начинка.
Треба відварити одне куряче філе, перекрутити на м’ясорубці, натерти 2 варених яйця, додати в цю масу нарізаного кропу, солі й перцю за смаком.
Грибна начинка.
Склад: 500 грамів грибів, 2 штуки ріпчастої цибулі, сіль, перець.
Обсмажте гриби й цибулю, додайте перець та сіль за смаком, все ретельно перемішайте.
Печінкова начинка.
На пів кіло курячої печінки треба взяти цибулину й середню моркву, все обсмажити, додати три натерті варені яйця, сіль та перець за смаком, ложку майонезу.
Млинці з м’ясом.
Ця начинка вважається найпопулярнішою.
На півкіло фаршу треба взяти одну цибулину й обсмажити все.
Потім додайте сіль та перець за смаком — і начинка готова.
Млинці з шинкою та сиром.
Склад: 300 грамів шинки, 150 грамів сиру, 2-3 варених яйця та сіль.
Наріжте шинку соломкою, сир та яйця натріть на крупній тертці, додайте сіль за смаком.
Начинка з червоної риби.
Для приготування начинки треба взяти плавлений чи м’який сир і нарізану на шматочки слабосолону червону рибу, все ретельно перемішати.
За бажання можна додати зелень.
