Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим
Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим

Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим

Смузі — популярний напій, який легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах.

Багато людей вважають корисним смузі на сніданок.

Це може забезпечити поживний початок дня та допомогти вам відчути заряд енергії.

Пити смузі вранці, протягом години або двох після пробудження, є популярним вибором.

Отже, які інгредієнти варто додати в коктейль, щоб він був більш поживним.

• для того, щоб зробити смузі більш кремовим, — авокадо, горіхова паста/тхіна або замочені горіхи (мигдаль, фундук, волоський, гарбузове насіння), кокосове масло і кокосовий, соєвий йогурт/молоко, чіа або подрібнене насіння льону.

• додати білка — веган протеїн (конопляний, гороховий, з кіноа або мікс), гарбузове насіння, тхіна, тофу, соєве молочко, йогурт, колаген.

• додати енергії — какао боби, квітковий пилок, кориця, ваніль, какао, маку, гриби рейші або кордіцепс.

• травлення — чилі, імбир, кардамон, насіння фенхелю, льон, куркума, паростки, готу кола, сушена малина.

Раніше ми писали про найгірші варіанти сніданків.

Більше про це читайте у новині.

Джерело матеріала
loader