/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F4258602fb5a09e4b71380def43634cdc.jpg)
Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим
Смузі — популярний напій, який легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах.
Багато людей вважають корисним смузі на сніданок.
Це може забезпечити поживний початок дня та допомогти вам відчути заряд енергії.
Пити смузі вранці, протягом години або двох після пробудження, є популярним вибором.
Отже, які інгредієнти варто додати в коктейль, щоб він був більш поживним.
• для того, щоб зробити смузі більш кремовим, — авокадо, горіхова паста/тхіна або замочені горіхи (мигдаль, фундук, волоський, гарбузове насіння), кокосове масло і кокосовий, соєвий йогурт/молоко, чіа або подрібнене насіння льону.
• додати білка — веган протеїн (конопляний, гороховий, з кіноа або мікс), гарбузове насіння, тхіна, тофу, соєве молочко, йогурт, колаген.
• додати енергії — какао боби, квітковий пилок, кориця, ваніль, какао, маку, гриби рейші або кордіцепс.
• травлення — чилі, імбир, кардамон, насіння фенхелю, льон, куркума, паростки, готу кола, сушена малина.
Раніше ми писали про найгірші варіанти сніданків.
Більше про це читайте у новині.
