/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F662af30c5f6bf44862191e2d7db3d83b.jpg)
Легше за шарлотку, смачніше за торт: пиріг з полуницею, якому позаздрять пекарні
Цей пиріг просто повинен увійти до вашого повсякдення на період сезону полуниці. У цьому виконанні улюблена ягода смакуватиме як ніколи! 24 Канал радить переконатися у цьому з рецептом від порталу "Смачненьке".
Рецепт пирога з полуницею
- Час: 1 година
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 150 грамів цукру;
– пакетик ванільного цукру;
– дрібка солі;
– 150 грамів топленого вершкового масла;
– 250 грамів сметани;
– 350 грамів борошна;
– 2 чайні ложки розпушувача;
– 300 грамів полуниці;
– 50 грамів цукру.
Приготування:
- Полуницю миємо та нарізаємо зручними шматочками. Посипаємо цукром та відставляємо, щоб пустила сік.
- Яйця збиваємо з цукром, ванільним цукром та сіллю. Потім акуратно додаємо вершкове масло та сметану.
- Просіваємо борошно з розпушувачем, повинно вийти шовковисте тісто.
- Викладаємо тісто у форму, застелену пергаментом. Зверху довільно викладаємо полуницю.
- Випікаємо при 180 градусах 45 хвилин.
- Перед подачею пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Рецепт проситимуть всі: апетитна намазка за 15 хвилин.

