Такої ви ще готували: корисна літня лазанья без грама тіста
Такої ви ще готували: корисна літня лазанья без грама тіста

Такої ви ще готували: корисна літня лазанья без грама тіста

Попри ці зміни, страва успішно зберігає улюблений смак класичної лазаньї. Рецептом з кабачками ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @yummy.lera.

Як приготувати кабачкову лазанью?

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 2 кабачки;
– 100 грамів сиру.

Для соусу болоньєзе:
– 1 цибуля;
– 500 грамів фаршу;
– 1 зубчик часнику;
– сіль, перець, спеції – на смак;
– 200 грамів томатної пасти.

Для соусу бешамель:
40 грамів вершкового масла;
– 30 грамів борошна;
– 600 мілілітрів молока;
– сіль, перець, мускатний горіх – на смак.⠀


Покрокове приготування кабачкової лазаньї: дивіться відео

Приготування:

  1. Кабачки наріжте тонкими скибочками, а сир натріть на терці.
  2. Для соусу болоньєзе цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору, додайте фарш, часник, спеції й смажте до готовності. Додайте томатну пасту, перемішайте і тушкуйте декілька хв.
  3. Для соусу бешамель розтопіть масло, додайте борошно і добре перемішайте. Тоді молоко, спеції й варіть до легкого загущення.
  4. Зберіть кабачкову лазанью за принципом: бешамель – кабачки – болоньєзе – сир. Продовжуйте до закінчення інгредієнтів.
  5. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин. Подавайте та насолоджуйтеся.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей листковий пиріг з куркою та грибами.

Джерело матеріала
loader