Іще один варіант страви з кабачків: з чим зробити соковиту начинку у рулеті
Іще один варіант страви з кабачків: з чим зробити соковиту начинку у рулеті

Іще один варіант страви з кабачків: з чим зробити соковиту начинку у рулеті

Оригінальна страва, яка підійде як для святкового столу, так і на щодень

Кабачок — це ніжний і дуже універсальний овоч, який широко використовується у кулінарії. З нього можна приготувати безліч страв: від легких салатів і гарнірів до оладок та смачних закусок.

Особливо популярними є кабачкові рулети — ніжні, ароматні й водночас легкі, які стануть відмінною прикрасою будь-якого столу. Сьогодні ми пропонуємо рецепт саме такої смачної закуски — кабачкового рулету з апетитною начинкою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "marafon18_6".

Як приготувати кабачковий рулет

Інгредієнти:

  • кабачки – 500 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • борошно – 140 г;
  • кріп – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • улюблені спеції – за смаком;
  • Для начинки:
  • фарш з курячого філе – 300 г;
  • печериці – 200 г;
  • йогурт натуральний – 4 ст. л;
  • сіль – за смаком;
  • улюблені спеції – за смаком;
  • сир твердий – 100 г;

Спосіб приготування:

  1. Натерти кабачки, зцідити сік.
  2. Додати яйця, борошно, кріп, сіль і спеції, ретельно перемішати до однорідності.
  3. Викласти суміш на пергаментний папір у вигляді тонкого шару.
  4. Випікати у розігрітій до 180°С духовці 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Приготувати начинку: обсмажити фарш із печерицями, додати йогурт, сіль і спеції, перемішати.
  6. Викласти начинку на охолоджену кабачкову основу, посипати тертим сиром.
  7. Обережно згорнути в рулет, викласти на деко.
  8. Запікати ще 5 хвилин до розплавлення сиру.
Джерело матеріала
loader
loader