/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdb7fa5250a4e8303255e547f1749e326.jpg)
Легкий, пухкий та дуже ніжний: ідеальний манник до чаювання
А результат завжди потішить – повітряна і ніжна випічка, від якої просто неможливо відірватися. Рецептом манника ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.
Як приготувати манник?
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порції: 8
Інгредієнти:
– 1 склянка манки;
– 1 склянка кефіру;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 2 яйця;
– 0,5 склянки цукру;
– 8 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів вершкового масла.
Приготування:
- Змішайте кефір із манкою, додайте розпушувач і перемішайте. Залиште на 15 хвилин для набухання.
- Збийте яйця з цукром і ванільним цукром до пухкої консистенції. Розтопіть вершкове масло і додайте до яєчної суміші, перемішайте.
- Додайте яєчну суміш до набряклої манки, ретельно перемішайте. Викладіть тісто у форму для випікання, рівномірно розподіліть.
- Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!
Теж приготуйте: домашні желейки з 2 інгредієнтів.

