Легкий, пухкий та дуже ніжний: ідеальний манник до чаювання
Легкий, пухкий та дуже ніжний: ідеальний манник до чаювання

Легкий, пухкий та дуже ніжний: ідеальний манник до чаювання

А результат завжди потішить – повітряна і ніжна випічка, від якої просто неможливо відірватися. Рецептом манника ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.

Як приготувати манник?

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:
– 1 склянка манки;
– 1 склянка кефіру;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 2 яйця;
– 0,5 склянки цукру;
– 8 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів вершкового масла.

Приготування:

  1. Змішайте кефір із манкою, додайте розпушувач і перемішайте. Залиште на 15 хвилин для набухання.
  2. Збийте яйця з цукром і ванільним цукром до пухкої консистенції. Розтопіть вершкове масло і додайте до яєчної суміші, перемішайте.
  3. Додайте яєчну суміш до набряклої манки, ретельно перемішайте. Викладіть тісто у форму для випікання, рівномірно розподіліть.
  4. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Теж приготуйте: домашні желейки з 2 інгредієнтів.

Джерело матеріала
loader
loader