Простіше ніж піти у магазин: рецепт сливового варення на сковороді
Простіше ніж піти у магазин: рецепт сливового варення на сковороді

Простіше ніж піти у магазин: рецепт сливового варення на сковороді

Це варення виходить не лише ароматним та смачним, а й дуже густим. Який би ви смаколик не захотіли приготувати зимою – воно завжди стане у пригоді, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok cook_julija_simonchuk.

Як приготувати сливове варення на сковороді?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 0,5 літра

Інгредієнти:
– 0,5-літрова банка слив;
– 0,5-літрова банка цукру;
– дрібка лимонної кислоти.

Приготування:

  1. Сливи миємо, нарізаємо, викладаємо на сковорідку та ставимо на максимальний вогонь.
  2. Готуємо 5 хвилин від моменту закипання, періодично помішуємо.
  3. Додаємо цукор і варимо ще 5 хвилин.
  4. Додаємо лимонну кислоту, кипʼятимо ще 1 хвилину.
  5. Перекладаємо варення в стерильну банку, закатуємо, перевертаємо та накриваємо покривалом до вистигання.

Смачного!

Він замінить плов: рецепт рису з мʼясом, який повинен бути у кожного.

Джерело матеріала
loader
loader