/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F42cf6c119a7bdc926e73bd49d4a193d8.jpg)
Сніданок-Вайб №4: ці повітряні панкейки з рікоттою змінять ваше уявлення про ідеальний ранок
Панкейки з сиром рікотта - це не просто оладки, а справжня кулінарна магія, що дарує відчуття свята навіть у буденний ранок.Забудьте про важкість звичайних млинців. Панкейки з рікоттою - це крок до досконалості. Італійський сир додає їм неперевершеної легкості, повітряної текстури та тонкого вершкового смаку. Вони ідеальні з медом, ягодами, кленовим сиропом або просто з джемом. Готуються швидко, мають чудовий вигляд. А смакують так, що ви захочете робити їх знову і знову.Рецепт панкейки з рікоттою "Повітряна ніжність" пропонує Gazeta.uaЧас приготування: 15-20 хв.Порція: 2-3 особи200 г сиру рікотта2 великих яйця1 склянка борошна (можна використовувати цільнозернове для правильного харчування)2 ст. л. цукру (або підсолоджувача за смаком)1 ч. л. розпушувача1/2 ч. л. соди1/4 ч. л. солі1/2 склянки молока1 ст. л. розтопленого вершкового масла (або рослинної олії) + для смаженняСухі інгредієнти: у великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач, соду та сіль.Вологі інгредієнти: в іншій мисці збийте яйця з сиром рікотта до однорідності. Додайте молоко та розтоплене масло, добре перемішайте.З'єднуємо: обережно влийте вологі інгредієнти в сухі. Перемішуйте до зникнення сухих грудочок, але не перестарайтеся (невеликі грудочки – це нормально, вони зникнуть при смаженні). Тісто має бути густим.Смажимо: розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Злегка змастіть олією. Виливайте тісто по 1/4 склянки на кожен панкейк. Смажте приблизно 2-3 хв. з одного боку, доки не з'являться бульбашки, а краї не стануть золотистими.Перевертаємо: акуратно переверніть панкейки і смажте ще 1-2 хв., до золотистого кольору.Подача: подавайте гарячими з улюбленими топінгами: ягодами, кленовим сиропом, медом, сметаною або шоколадним соусом.Ці панкейки з рікоттою - це справжній витвір мистецтва на вашому столі. Вони такі ніжні, що тануть у роті. Спробуйте, і ваш ранок засяє новими фарбами.

