/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F9bfffdb0d060fa39814a9ec9d0eb8bae.jpg)
Оладки з гарбуза: рецепт страви, яка смакуватиме навіть тим, хто не любить його
Гарбуз. / © Unsplash
Розпочинається сезон гарбуза. Зараз він ще свіжий і дуже доступний. З гарбуза готують чимало страв - і солоних, і солодких, які збагатять організм корисними речовинами.
ТСН.ua підготував для вас простий і смачний рецепт гарбузових оладок.
Інгредієнти:
-
300 г очищеного гарбуза
-
1 яйце
-
2–3 ст. л. цукру
-
150 г борошна
-
1 ч. л. розпушувача
-
щіпка солі
-
кориця або ванільний цукор
-
олія – для смаження
Приготування:
-
Очистьте гарбуз від шкірки і натріть його на дрібній тертці. Додайте яйце, цукор, щіпку солі, спеції та добре усе перемішайте.
-
Поступово до цієї маси додайте борошно та розпушувач. Замісіть тісто. Воно має бути як густенька сметана.
-
На розігріту сковороду з олією викладати ложкою невеликі оладки. Смажте оладки з обох боків до золотистої скоринки.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

