/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F4674eb9a590762cb1863646d0be7601f.png)
Неймовірно соковиті баклажани за лічені хвилини: проста начинка, від якої дух захоплює
Фаршировані баклажани: рецепт / © Фото з відкритих джерел
Приготуйте соковиті баклажани з курячим фаршем, фетою та зеленню.
Інгредієнти
- баклажани
- 4 шт.
- курячий фарш
- 200 г
- цибуля
- 1 шт.
- фета
- 150 г
- сіль і перець
- за смаком
- зелень
- 30 г
Процес приготування:
-
Розріжте баклажани навпіл і зробіть хрестоподібні надрізи в м’якоті. Викладіть їх на деко і запікайте в розігрітій до 180 °C духовці близько 20 хвилин до легкої м’якості.
-
Поки баклажани запікаються, дрібно наріжте цибулю та зелень. На сковороді обсмажте курячий фарш разом із цибулею до повної готовності, додайте сіль, перець, зелень та шматочки фети, ретельно перемішайте.
-
Вийміть м’якоть із запечених баклажанів і з’єднайте її з фаршем. Наповніть половинки баклажанів отриманою начинкою і поверніть у духовку ще на 20 хвилин, щоб страва стала соковитою й ароматною.
Смачного!
Коли Покрова Пресвятої Богородиці 2025 року / © PixabayЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

