/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F89855e7ee6e271c3e53500cb183d9a8c.jpg)
Такого ви ще не куштували: рецепт соку з гарбуза і апельсина
Гарбузовий сік.
Гарбуз - це не лише гарний інгредієнт для приготування супів чи для солодкої випічки. З нього вийде смачний і поживний напій. Гарбузовий сік у поєднанні з цитрусовими смакуватиме і дорослим, і малим.
ТСН.ua підготував рецепт гарбузового соку від кулінара Євгена Клопотенка.
Інгредієнти на 1,6 л:
-
1 кг очищеного гарбуза
-
1 л води
-
2 апельсини
-
200 г цукру
-
2 ст. л. лимонного соку
Приготування
-
Почистьте від шкурки та насіння гарбуз та поріжте його кубиком. Покладіть гарбуз до каструлі, додайте 1,5 л води.
-
Почистьте від шкірки та поріжте кубиком два апельсини. Додайте його до гарбуза.
-
Поставте масу на вогонь та варіть протягом 20 хвилин від моменту закипання.
-
Коли знімете гарбузово-апельсинову масу з вогню, перебийте її блендером. Потім процідіть через сито та знову поставте сік на вогонь.
-
Додайте цукор та лимонний сік. Варіть сік ще 20 хвилин.
-
Гарячий сік розлийте по стерилізованих банках та закрийте стерилізованими кришками.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

