Коли набридлі звичайні перші страви: пікантний суп в азійському стилі, рецепт
Коли набридлі звичайні перші страви: пікантний суп в азійському стилі, рецепт

Коли набридлі звичайні перші страви: пікантний суп в азійському стилі, рецепт

Суп в азійському стилі – це справжнє свято для почуттів. Соковите м’ясо в поєднанні з хрусткими свіжими овочами та ароматним бульйоном задовольнить будь-якого гурмана.

Суп в азійському стилі: фото скрін Ютуб

Для приготування знадобляться наступні продукти:

  • 900 мл курячого бульйону;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля-порей;
  • 2 столові ложки імбиру;
  • 2 порції локшини рамен (120 г);
  • 100 г паростків машу;
  • 3-4 зелені цибулини;
  • половина невеликої червоної цибулини;
  • свіжий коріандр;
  • 1 лайм;
  • 1 перець чилі;
  • 200 г яловичої вирізки;
  • 1 столова ложка олії;
  • 1 столова ложка соусу теріякі;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 столова ложка солодового оцту;
  • 1,5 столові ложки солодкого чилійського соусу;
  • 2 столові ложки рибного соусу.

Приготування

Приготуйте бульйон. Очистіть моркву та порей, наріжте їх шматочками та додайте до курячого або овочевого бульйону разом з імбиром. Доведіть до кипіння на середньому вогні, потім зменште вогонь і варіть на повільному вогні 30 хвилин.

Приготуйте соус для рамену. У мисці змішайте чайну ложку цукру, столову ложку оцту, півтори столові ложки солодкого чилі соусу та дві столові ложки рибного соусу.

Підготуйте овочі. Дрібно наріжте цибулю. Наріжте зелену цибулю. Очистіть та наріжте перець чилі. Наріжте кінзу. Якщо використовуєте свіжі паростки, бланшуйте їх. Лайм розріжте на чотири частини.

Суп в азійському стилі: фото скрін Ютуб

Підготуйте м’ясо. Змастіть обидві сторони стейка олією та покладіть його на добре розігріту сковороду-гриль. Смажте 3-4 хвилини з кожного боку до середньої просмаженості. Нарешті, обсмажте боки. Дайте йому відпочити 3 хвилини та змастіть обидві сторони соусом теріякі.

Через півгодини процідіть овочі з бульйону та додайте соус рамен. Накрийте каструлю кришкою та залиште на слабкому вогні, щоб підтримувати температуру.

Зваріть локшину рамен згідно з інструкціями на упаковці.

Суп в азійському стилі: фото скрін Ютуб

Збираємо страву. Розкладаємо локшину по тарілках і заливаємо бульйоном. Додаємо м’ясо та свіжі овочі, прикрашаємо кінзою та лаймом. Кличемо родину до столу та насолоджуємося насиченим та незвичним смаком.

Раніше портал Знай писав про секрет ідеальної осені: гарбуз з м'ясною начинкою та розплавленим сиром, рецепт.

Крім того, ми повідомляли про гострий крем-суп з гарбуза та помідорів, який зігріє навіть у холодні та дощові дні, рецепт.

Також портал інформував про осінній кайф за 30 хвилин: золотистий гарбузовий крамбл, який пахне жовтнем.

Джерело матеріала
loader
loader