/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F7a4457e375b7cfb832a77db042963389.png)
Секрет соковитих котлет без бризок олії навколо: проста хитрість для ідеального просмаження
Як правильно смажити котлети, щоб не було бризок / © Фото з відкритих джерел
Та ось мало хто в захваті від процесу приготування. Чому? Бо під час смаження жир та олія розлітаються по плиті та столу, і потім їх важко відмити. До того ж, цей процес може бути небезпечним: гарячі бризки олії іноді обпалюють руки чи обличчя.
Але є простий лайфгак, який рятує від цього клопоту. І, виявляється, він надзвичайно простий.
Все, що потрібно — звичайний пергамент або папір для випічки.
Просто накрийте ним сковорідку під час смаження котлет — і готово! Папір пропускає повітря, не збирає конденсат, але при цьому надійно захищає плиту та стіл від масляних бризок.
Крім того, він допомагає котлетам рівномірніше пропікатися і навіть трохи зберігає їх соковитість.
І все! Тепер смаження котлет перетворюється з клопоту на справжнє задоволення. Соковиті, ароматні котлети та ідеальна чистота навколо — мрія будь-якої господині! А головне, це ще й економія часу: після приготування просто знімаєте пергамент і викидаєте його, не витрачаючи години на миття плити.
Президент України Володимир Зеленський / © t.me/V_Zelenskiy_officialЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

