Це ще краще за "Шубу": закуска з буряка та оселедця, яку розхвалюють на всі боки
Це ще краще за "Шубу": закуска з буряка та оселедця, яку розхвалюють на всі боки

Це ще краще за "Шубу": закуска з буряка та оселедця, яку розхвалюють на всі боки

Якщо ви любите кулінарні експерименти зі звичними інгредієнтами, то ця закуска точно повинна пройти ваші випробування. Готуйтеся до того, що подруги випитуватимуть рецепт, розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.

Читайте також Бабусині секрети: як зробити, щоб пиріжки не вибухали на сковороді

Як приготувати закуску з буряка та оселедця?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 4 картоплини;
– 1 оселедець;
– 1 червона цибулина;
– 2 столові ложки французької гірчиці;
– 2 буряки;
– 1 столова ложка майонезу;
для маринаду цибулі:
– 1 столова ложка олії;
– 1 чайна ложка оцту;
– сіль, перець, цукор до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю добре помийте й наріжте кружечками завтовшки приблизно один сантиметр.
  2. Посоліть, приправте спеціями, полийте олією та перемішайте.
  3. Викладіть кружечки на деко, застелене пергаментом, і запікайте близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Звертайте увагу, що час запікання може змінюватися залежно від сорту, розміру та товщини картоплі.
  5. Поки картопля готується, почистіть цибулю й наріжте її кільцями. Додайте оцет, сіль, перець та трохи олії, перемішайте й залиште маринуватися.
  6. Відварений і очищений буряк натріть на терці, заправте майонезом і добре перемішайте.
  7. Коли картопля запечеться, викладіть на кожен кружечок шар буряка, зверху – шматочок оселедця, трохи маринованої цибулі та краплю гірчиці.

А якщо захочеться класики, то можна скористатися рецептом з TikTok goodfoodnatalie.

Що ще смачного приготувати?

  • Спробуйте мариновані печериці, яких ви точно не купите у магазині.

  • А ще вам точно варто спробувати ходовий салат "Панянка", який розлітається на "Ура!"

Джерело матеріала
loader
loader