/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fe928ef18bdd58f94cbdbc51a65dea90e.png)
Швидка та смачна вечеря: відбивні з фаршу за 10 хв, навіть коли до зарплати ще 2 тижні
Відбивні з фаршу: рецепт (фото з сайту "Одна хвилинка")
Відбивні можна готувати не лише з різного філе, а й із звичайного фаршу. Вони стануть чудовою альтернативою класичним і смакуватимуть навіть краще. Рецептом поділилися на сайті “Одна хвилинка”.
Інгредієнти
- фарш зі свинини і яловичини
- 450 г
- пшеничне борошно
- 6 ст. ложок
- картопляний крохмаль
- 2 ст. ложки
- яйця
- 3 шт.
- сіль і чорний мелений перець
- за смаком
- олія
- для смаження
Процес приготування:
-
Посоліть фарш і додайте улюблені спеції за смаком. Добре вимісіть його руками до однорідної, м’якої консистенції. Борошно і крохмаль змішайте окремо виделкою до рівномірності. Розділіть фарш на 8 рівних частин і сформуйте з них акуратні кульки. Кожну кульку щедро обваляйте в суміші борошна з крохмалем, після чого розкачайте в тонкий коржик.
-
В глибокій мисці збийте 3 яйця до однорідності. Опускайте кожний коржик у яєчну суміш з обох боків, а потім викладайте на добре розігріту сковорідку з олією. Смажте по 1–2 хвилини з кожного боку до золотистої, апетитної скоринки.
-
Готові відбивні перекладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвої олії.
Смачного!
МобілізаціяЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

