/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F13b2642261670a75ea015f0ec418e500.jpg)
Квашена капуста за старовинним рецептом — справжній смак дитинства з секретним інгредієнтом від бабусі
Квашена капуста з секретним інгредієнтом (рецепт) / © unsplash.com
Сьогодні квашена капуста досі популярна, але її справжній смак давно загубився. Мрієте відтворити той аромат і хрускіт, який робила ваша бабуся? Тоді знайомтеся з перевіреним рецептом з секретним інгредієнтом.
Інгредієнти
- капуста
 - 1 кг
 - морква
 - 1-2 шт.
 - сіль
 - 15-25 г
 - насіння кропу
 - 1-2 ч. ложки
 
Процес приготування:
- 
Нашаткуйте капусту, натріть моркву і змішайте з сіллю. Додайте насіння кропу та ретельно перемішайте.
 - 
Коли капуста пустить сік, перекладіть її в банки і щільно утрамбуйте.
 - 
Поставте банки на піддон — зайвий розсіл буде стікати в нього.
 - 
Накрийте банки кришками, але не закручуйте щільно, щоб сік мав куди виходити.
 - 
Через 1–2 дні, коли виділення соку припиниться, перенесіть банки в прохолодне місце.
 - 
На п’ятий день капуста буде готова до вживання — соковита, хрустка і ароматна.
 
Смачного!
"Ліверпуль" – "Реал" Мадрид / © Associated PressЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

