ЦВК розгляне пропозицію представника Порошенка про зміну часу проведення дебатів
ЦВК розгляне пропозицію представника Порошенка про зміну часу проведення дебатів

ЦВК розгляне пропозицію представника Порошенка про зміну часу проведення дебатів

Центральна виборча комісія розгляне пропозицію щодо внесення змін у постанову про проведення дебатів, повідомляє РБК-Україна.

У четвер, 18 квітня, о 12:00 ЦВК проведе нараду щодо вирішення питання, повідомила голова Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук.

"Повідомляю обох уповноважених представників кандидатів.

Мова йде про перенесення часу дебатів з 20:00 на 21:00 годину вечора на "Суспільному".

Від обох кандидатів ми очікуємо письмові документи", - сказала вона.

ЦВК отримала документи від одного кандидата.

Завтра до 10 ранку уповноважений представник Володимира Зеленського має у письмовій формі викласти позицію щодо проведення дебатів.

Раніше представник кандидата у президенти Петра Порошенка у ЦВК попросив змін до положення про порядок проведення дебатів, аби президент встиг і на дебати на НСК "Олімпійський", і на "Суспільному".

Представник Порошенка у ЦВК Руслан Князевич звернувся до ЦВК з клопотанням перенести початок дебатів з 20:00 на 21:00 19 квітня.

Як повідомлялося, напередодні, 16 квітня, представники "Олімпійського", штабів Зеленського і Порошенка підписали тристоронню угоду щодо можливості проведення там дебатів 19 квітня.

У ніч проти 17 квітня Зеленський випустив нове відеозвернення з приводу дебатів із своїм суперником Петром Порошенком і заявив про початок розповсюдження квитків на дебати на стадіоні.

Представник кандидата у президенти Петра Порошенка у ЦВК просить змін до положення про порядок проведення дебатів, аби президент встиг і на дебати на НСК "Олімпійський", і на "Суспільному".

Крім того, у відеозверненні він заявив, що кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента Володимиром Зеленським.

Источник материала
Поделиться сюжетом