Перша зустріч нових політиків з бізнесом: податкове майбутнє країни
Перша зустріч нових політиків з бізнесом: податкове майбутнє країни

Перша зустріч нових політиків з бізнесом: податкове майбутнє країни

Захід зібрав представників бізнесу, експертної спільноти і представників влади для обговорення реформування податкової системи України.

Учасниками форуму стали: народні депутати від фракції “Слуга народу” та члени парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Дар’я Володіна і Олексій Леонов, член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Артем Дмитрук, ректор Університету державної фіскальної служби України Павло Пашко, перший проректор Університету ДФСУ Олег Шевчук, експерт з податкового реформування, доцент кафедри кримінального права та кримінології Університету ДФСУ Андрій Гмирін, президент Української асоціації виробників Олександр Громико та інші представники експертної спільноти і бізнесу.

Програма заходу була поділена на 5 сесій, під час кожної з яких, відбувались презентації пропозицій для вдосконалення системи оподаткування та їх обговорення.

Головні питання, що обговорювалися на Форумі: тіньовий бізнес, проблеми адміністрування податків та кадрової політики в державних органах, контрабанда, необхідність створення нової незалежної Державної Службі доходів і зборів тощо.

Популярні новини зараз.

У столиці спалили майно Валерії Гонтарєвої: палахкотіла до самого неба.

З 1 жовтня в Україні зникнуть гривні: що робити.

З Разумковим у Раді стався кумедний конфуз: Стефанчук терміново поспішив на допомогу.

Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка: переламані ребра та купа сорому.

Показати ще.

Під час Ukraine Tax Forum депутати ініціювали створення нової робочої групи при Комітеті Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики, яка буде займатися розробкою проекту закону щодо реформування податкової системи.

Источник материала
Поделиться сюжетом