Кличко звільнив своїх заступників Давтяна і Спасибка
Кличко звільнив своїх заступників Давтяна і Спасибка

Кличко звільнив своїх заступників Давтяна і Спасибка

Заступники голови КМДА Дмитро Давтян та Олександр Спасибко написали заяви про звільнення.

"Я поспілкувався з паном Давтяном.

Я попросив написати заяви і одного, й іншого (Давтяна і Спасибка - прим.

Їхні обов’язки розподілені між іншими заступниками", - наголосив він.

За словами Кличка, зокрема, частина відповідальності покладено на його новопризначеного радника, який згодом обійме посаду заступника "з широкими повноваженнями" Максима Бахматова.

"Зараз ми подаємо документи до Кабміну.

На жаль, я, як київський міський голова, як голова КМДА, не можу призначити чи звільнити своїх заступників без погодження з Кабінетом міністрів.

Але, тим не менш, я переконаний, що ті документи, які ми можемо подати, будуть реалізовані, тому що це моя відповідальність перед киянами для того, що формувати команду, яка працює ефективно", - додав Кличко.

Зазначимо, Дмитро Давтян опікувався сферою транспорту та зв'язку, телекомунікаційних систем та технологій, електронного управління, захисту інформації, розвитку інформаційного суспільства у столиці.

Олександр Спасибко - питаннями будівництва.

У прикінцевих та перехідних положеннях ідеться про проведення дострокових виборів міського голови Києва, які можуть бути призначені на 8 грудня 2019 року.

Перед тим, 12 вересня Кличко збирав лідерів фракцій Київради для консультацій з приводу дострокового припинення її повноважень.

Водночас, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Ткаченко звернувся до прем'єра Гончарука з проханням провести аудит роботи міського голови Києва Віталія Кличка та КМДА.

Згодом глава уряду України розпорядився провести аудит діяльності Київської міської державної адміністрації та окремих столичних райдержадміністрацій.

Источник материала
Поделиться сюжетом