19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишня депутатка Заліщук стала радницею Гончарука
Колишня депутатка Заліщук стала радницею Гончарука

Колишня депутатка Заліщук стала радницею Гончарука

Колшиня народна депутатка Світлана Заліщук від 8 листопада розпочала роботу штатним радником з питань зовнішньої політики прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Про це вона сама написала на сторінці у фейсбуці.

За словами Заліщук, із Гончаруком вони товаришували ще до Євромайдану і вона вірить в його цінності та наміри.

"Останні три тижні ми встигли попрацювати разом і провести з десяток міжнародних двохсторонок.

Для мене, як затятого євро оптиміста, було принципово переконатися, що прем’єр кожну зустріч, навіть якщо вона без преси, починає з тези про те, що європейська та євроатлантична інтеграція – це частина політичного ДНК України, і головний орієнтир реформ нового уряду", - наголосила вона.

У команді Гончарука Заліщук працюватиме на підготовкою його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів разом із МЗС та віце-прем'єром Дмитром Кулебою.

"Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інституціями та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародної співпраці України, допомога в привабленні інвестицій, сприяння ефективнішому економічному співробітництву між державами.

Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє та енергетичну безпеку", - додала Заліщук.

Заліщук задекларувала дві квартири у Києві, а також кілька квартир, житловий будинок та земельну ділянку свого чоловіка, британця Джордаша Вейна, у кількох країнах ЄС.

Источник материала
Поделиться сюжетом