Форум стейкхолдерів зелених змін "Екотрансформація-2019"
Форум стейкхолдерів зелених змін "Екотрансформація-2019"

Форум стейкхолдерів зелених змін "Екотрансформація-2019"

09:45, 16 грудня 2019.

Різне.

В Києві 16 грудня вдруге вручать еко-оскари стейкхолдерам, що формують зелену економіку.

Чи готова Україна до зелених змін: результати дослідження.

Хто та як реалізував кращі зелені проекти? Кому вручать еко-оскари?.

Коли: 16 грудня, 9.45.

Де: Premier Palace Hotel, м.

Київ, бул.

Шевченка, вул.

Пушкінська, 5-7/29.

Організатор: ECOBUSINESS Group.

На форумі розповімо, що стимулює екологічні зміни в Україні, які головні перепони в екологізації виробництв, а також про кращі реалізовані у 2019 році зелені проекти промисловими підприємствами, про те, як це позначається на стані довкілля.

Сьогодні багато хто навчився говорити яскраво про екологію, приховуючи за гучними гаслами пласт гострих проблем.

Ми стверджуємо: прийшов час навчитися «слухати» мову ДІЙ.

Про цінності не говорять, їх реалізовують щоденною працею.

Серед запрошених учасників:.

Сесія 1:.

Олег Бондаренко (Голова комітету ВР з питань екологічної політики та природокористування), Єгор Фірсов (Голова ДЕІ), Руслан Стрілець (Мінекоенерго), Олександр Черних (Мінекономрозвитку), Сергій Савчук (екс-голова Держенергоефективості), Олександр Домбровський, (Голова Правління Global 100% RE UKRAINE), Кирило Шевченко (Голова Правління «Укргазбанк»), Рікардо Кюльхайм (GIZ), Людмила Циганок (Президент Професійної асоціації екологів України), голови комітетів та експерти ПАЕУ.

Сесія 2.

Руслана (Амбасадор чистої енергії у світі), Іван Гайдуцький (Виконавчий директор Global 100 RE UKRAINE), Юрій Шафаренко та Костянтин Гура (Держенергоефективності), Андрій Конеченков (Вітроенергетична асоціація), Георгій Гелетуха (Біоенергетична Асоціація), Артем Семенишин (Асоціація сонячної енергетики), Карл Стурен (Віндкрафт Каланчак), Куковальський Володимир (Переяславська ТЕС на деревній трісці), Станіслав Ігнатьєв (Харківський енергетичний кластер) та ін.

Сесія 3.

Еколідери, що йдуть шляхом екотрансформації: Обухівміськвторресурси, Tesla Energo, Фармак, Interprojekt GmbH, Metro Cash and Carry, Карлсберг, Danone, Укргідроенерго, Запоріжсталь, Астарта, Goodwalley, МХП, Київводоканал, ДТЕК Енерго, Полтавська газонафтова компанія, Ernst&Young, Техноекос, Агропроект,Вчасно Сервіс, Де.

ЛаМарк, Еконіс, Екоренсінг, ЕСКО України та ін.

Експерти нададуть найсвіжішу інформацію щодо того, як впливають політичні, економічні,соціальні реформи на стан взаємодії підприємств та довкілля, що є позитивними індикаторами змін та які головні ризики.

Чи можлива екотрансформація в Україні в турбулентних умовах, хто нестиме відповідальність за невиконання Україною природоохоронних зобов’язань перед ЄС, які наслідки затягування природоохоронних реформ відчуває кожен житель України?.

Акредитація ЗМІ - http://ecolog-ua.

або за тел.:.

Мар’яна Фареній, (067) 220-25-00,adm@ecolog-ua.

ВХІД ЛИШЕ ЗА АКРЕДИТАЦІЄЮ ТА ЖУРНАЛІСТСЬКИМИ ПОСВІДЧЕННЯМИ!.

Источник материала
Поделиться сюжетом