ЗМІ оприлюднили подробиці ранкової зустрічі Зеленського зі "слугами народу"
ЗМІ оприлюднили подробиці ранкової зустрічі Зеленського зі "слугами народу"

ЗМІ оприлюднили подробиці ранкової зустрічі Зеленського зі "слугами народу"

На засіданні фракції "Слуги народу" 6 лютого президент Володимир Зеленський сказав, що має інформацію, що запис розмов прем'єр-міністра Олексія Гончарука монтували на комп'ютерах журналістів телеканалу 1+1.

Про це "Українська правда" дізналася від джерела з "Слуги народу".

"На засіданні фракції 6 лютого ексгендиректор 1+1 Олександр Ткаченко звернувся до президента з претензією через обшуки в будівлі холдингу.

Його підтримав депутат і ведучий 1+1 Олександр Дубінський.

Обоє обурювалися, що журналістів не можна обшукувати.

На це Зеленський відповів, що має точну інформацію, що до монтування записів, які були оприлюднені, причетні журналісти каналу.

За його даними, запис монтували прямо на робочих комп’ютерах", - пише УП.

Виданню повідомили, що Дубінський нібито заявив, що публікувати такі розмови ("плівки Гончарука") – це робота журналістів.

"На це Дубінський сказав, що людям байдуже, хто записував, а важливо, що думає прем'єр-міністр, і що це робота журналістів публікувати такі дані.

Зеленський йому заперечив", - цитує видання слова свого співрозмовника.

В УП також додали, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив їм, що СБУ зробила 25 виїмок в Управлінні держохорони, міністерствах, багато людей пройшли поліграф, слідчий процес триває.

Правоохоронці продовжують розслідування скандалу з так званими "плівками Гончарука" та шукають тих, хто здійснив запис.

Врешті 5 лютого генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив про "фінішну пряму" у справі, а ввечері цього ж дня правоохоронці прийшли з обшуками до офісу 1+1 медіа.

ua розповідає все, що відомо про "скандальні аудіозаписи" з міністерської наради та чому СБУ заявилося з обшуками до журналістів.

Источник материала
loader
loader