Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників
Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників

Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників

Таке рішення ухвалили на засіданні уряду, повідомляє пресслужба МОЗ.

Олена Теряєва до цього працювала Директором Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ, ще раніше – Директором Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації; на керівних посадах в КУ «"Одеський обласний Центр Екстреної Медичної допомоги і медицини катастроф", а також у Макіївській міській раді.

Тепер вона відповідатиме зокрема за реформування системи охорони здоров'я, а також за налагодження та координацію процесів у відомстві.

Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників - Фото 1

Олена Теряєва / moz.

Світлана Шаталова також мала керівні посади в Одесі.

Раніше вона працювала в Одеській обласній державній адміністрації, на державному підприємстві "Поліграфічний комбінат "Україна" з виготовлення цінних паперів", а також в компаніях ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України".

У Міністерстві охорони здоров’я Світлана Шаталова відповідатиме за фінансово-економічний напрям, інвестиції, аудит, а також взаємодію з підприємствами, які знаходяться в управлінні відомства.

Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників - Фото 2

Світлана Шаталова / moz.

Ірина Микичак раніше була Першим заступником Міністра охорони здоров’я.

З квітня 2017 року по грудень 2019 року вона була керівницею департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Є співзасновницею та координатором реалізації низки успішних міжнародних проєктів співпраці зі Світовим Банком, ВООЗ, Агентства США з міжнародного розвитку, Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ та інших проєктів у сфері реформи перинатальної допомоги, сімейної медицини, онкопревенції, громадського здоров'я.

Міністру охорони здоров'я призначили нових заступників - Фото 3

Ірина Микичак / moz.

Теги по теме
Министерство здравоохранения Здоровье Лечение Александр Бевза
Источник материала
loader
loader