Медведчук зможе отримати близько 30% підтримки українців, - журналіст
Медведчук зможе отримати близько 30% підтримки українців, - журналіст

Медведчук зможе отримати близько 30% підтримки українців, - журналіст

Голова Політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат Віктор Медведчук буде політиком, який має 30% підтримки українців. Про це у своїй статті «Сидите таки дому» пише журналіст Євген Положій. 

Автор матеріалу не згоден з думкою окремих політиків, які стверджують, що Зеленському пощастило з коронавірусом, так як всі невдачі можна буде списати на пандемію. 

«Хочу заперечити свіжим політичним прикладом – Порошенка керував країною і домігся цілком вражаючих політичних і економічних успіхів під час війни. І що йому це дало під час виборів? Нещасні 25% голосів», – пише журналіст. 

Положій згоден з думкою відомого публіциста і політолога Віталія Портникова, який заявив, що Володимир Зеленський «пробиває дорогу» Віктор Медведчуку. 

«Прав Портников – Зеленський тільки пробиває дорогу до влади Медведчуку, тому як при низверженном рейтингу Зеленського єдиним політиком в Україні, хто буде мати 30% і більше підтримки, залишиться Медведчук. Так чи інакше, але річницю своєї блискучої перемоги на президентських виборах Зеленський може зустріти з вельми плачевними результатами», – вважає журналіст.

Раніше Віталій Портников заявлял, що при відставці Володимира Зеленського в. о. президента може стати Віктор Медведчук

Источник материала
Поделиться сюжетом