Тищенко заявив, що не говорив з Зеленським про "Велюр"
Тищенко заявив, що не говорив з Зеленським про "Велюр"

Тищенко заявив, що не говорив з Зеленським про "Велюр"

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко нещодавно потрапив у гучний скандал. Попри карантинні обмеження, його елітний ресторан "Велюр" у Києв іпродовжував працювати. Сам Тищенко стверджує, що не мав розмови з президентом Зеленським після скандалу.

Натомість Тищенко зазначив, що має з президентом "дуже професійні взаємини". Про це нардеп сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Він також додав, що є чіткі повноваження, у межах яких Зеленський перебуває з Тищенком у комунікації.

З президентом? Про "Велюр"? Ви жартуєте зараз? У цьому випадку мої всі розмови пов'язані безпосередньо зі штабом міста Києва, безпосередньо з отриманим фідбеком про те, що добре робиться для Києва, що погано робиться для Києва, чи розуміють кияни ту роботу, яка робиться для Києва,
– відповів депутат.

Натомість раніше заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко заявляв, що президент ВолодимирЗеленський мав розмову з Тищенком про "Велюр".

У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом. Дійсно, нікому не можна працювати. Сподіваюся, це буде приклад для інших народних депутатів, що не треба робити з себе якогось царя,
– заявив політик.

Скандал з рестораном Тищенка: головне

  • Журналісти-розслідувачі програми Bihus.info зафіксували, що ресторан "Велюр" продовжує працювати, попри карантинні обмеження.
  • Тищенко заявив, що ресторан працює як своєрідний штаб і там він проводить поодинокі особисті зустрічі.
  • Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що поліція прибула туди "зокрема, з ініціативи депутатів" та наголосив, що партія не покриватиме порушення колеги.
  • Ексдепутат від "Радикальної партії" Олег Ляшко разом з активістами замурував вхід у ресторан "Велюр". 
  • Сам Тищенко запевняє, що заклад заплатить штраф, якщо зафіксують порушення закону. Згодом Аваков повідомив, що його таки зафіксували.
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины полиция Карантин Скандал Слуга народу Журналисты Давид Арахамия Алена Захарова Олег Ляшко
Источник материала
loader
loader