Туреччина назвала дату, коли почне пускати українських туристів
Туреччина назвала дату, коли почне пускати українських туристів

Туреччина назвала дату, коли почне пускати українських туристів

Україна і Туреччина домовилися про відновлення туристичних подорожей. Українських відпочивальники зможуть поїхати у відпустку до Туреччини вже від 1 липня.

 Про це заявив міністр закордонних справ ТуреччиниМевлют Чавушогл під час розмови з українським колегою Дмитром Кулебою.

Глава МЗС Туреччини наголосив, що країна створить всі необхідні умови для безпечного відпочинку українців влітку.

"Очільник МЗС Туреччини поінформував про рішення турецької сторони відкрити свої кордони для іноземних туристів та відновити регулярні пасажирські перевезення з Україною від 1 липня поточного року", - сказано у повідомленні пресслужби МЗС України.

Міністри також обговорили питання взаємодії щодо міжнародних організацій, зокрема Ради Європи. Вони також домовилися, що наступне засідання Спільної групи стратегічного планування на рівні глав МЗС обох країн відбудеться в турецькій Анталії.

Як повідомлялося раніше, від 15 червня Україна відновлює міжнародне і внутрішнє регулярне авіасполучення. За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, передусім йдеться про туристичні напрямки. Зокрема, Туреччину, Грецію, Кіпр, Грузію. 

Відео Міністр інфраструктури про залізничне та авіасполучення та ціни на квитки в післякарантинний період

Відсьогодні приміське залізничне сполучення запрацює у 10 областях України. На яких умовах будуть перевозити пасажирів? Скільки коштуватимуть квитки? Міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповість. 

Міністр інфраструктури про залізничне та авіасполучення та ціни на квитки в післякарантинний період
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader