Пальчевський застеріг українців щодо масових грабунків та перестрілок - "Спалахне моментально"
Пальчевський застеріг українців щодо масових грабунків та перестрілок - "Спалахне моментально"

Пальчевський застеріг українців щодо масових грабунків та перестрілок - "Спалахне моментально"

Бізнесмен, журналіст і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський вважає, що Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблока. Відповідне відео з назвою "а вони нас вчать будувати нову Україну" він опублікував на офіційній сторінці в Facebook.

"Надивившись на всі ці грабежі-вбивства і все, що відбувається в Америці, я задався одним питанням. Ось у нас були два Майдану. Я не пам'ятаю, щоб у нас грабували магазини. Зате я чудово пам'ятаю, як серед повсталих, коли треба було просто увійти і погрітися, там якась бабуся сиділа всередині і не пустила. І що ви думаєте? Наші дядьки спокійно зібралися і пішли й пішли шукати інше місце", - говорить Пальчевський.

Пальчевський зазначив, що саме ці люди вчать нас як жити, як треба платити пенсії і підвищувати пенсійний вік, тарифи на енергію, як віддавати борги і яким чином повинні будувати демократію.

"А у мене зустрічна пропозиція. Господа американські друзі, а не хочете подивитися, як у нас це проходить. Правда, на жаль, це пройшло для наших багатіїв безслідно. Я маю на увазі, для наших олігархів. Вони як були при владі, так і залишилися. Президенту Зеленському до речі теж треба зробити висновки, тому що те, що відбувається в результаті пандемії і в другу чергу-за вбивства цього темношкірого людини. У нас може статися точно так само. Ще кілька перестрілок в Броварах і може спалахнути моментально таке ж явище. Для цього необхідно виявляти мудрість і не слухати завжди дружків з-за океану, нехай і вони до нас придивляться", - говорить Пальчевський.
а они нас учат строить новую Украину...

а они нас учат строить новую Украину...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 2 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, бурхливої молодості Пальчевського позаздрить вся сучасна молодь.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував підвищення тарифів.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкрив схеми розпилу бюджету.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом