Верещук заявила про намір йти у мери Києва
Верещук заявила про намір йти у мери Києва

Верещук заявила про намір йти у мери Києва

Народний депутат від партії "Слуга народу" Ірина Верещук заявила про намір стати мером Києва. Про це вона заявила в ефірі "112 Україна".

Вона заявила, що вже готує власну програму для місцевих виборів.

"Готую (свою програму, - ред.), тому що цей процес – стратегічне лего. Зараз змінюється ситуація, змінюються обставини, але я чекаю на час, дату та місце, коли будуть об’явлені праймеріз і буду брати у них участь", - сказала Ірина Верещук.

Раніше джерело у партії "Слуга народу" заявило, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко може стати кандидатом на виборах мера у Києві.

Нагадаємо, у партії "Голос" не виключають, що боротися за посаду мера Києва буде відомий український телеведучий Сергій Притула.

Наголошується, що згідно з опитуванням "Рейтингу", Притула йде на другому місці з 9,1% підтримки після нинішнього мера Віталія Кличка.

Раніше президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції за підсумками року президентства заявив, що буде на місцевих виборах підтримувати кандидата від партії "Слуга народу". За словами президента, кандидати, які будуть балотуватися від "Слуги народу", будуть незалежними.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні заплановано на жовтень 2020 року.

Теги по теме
Киев местные выборы
Источник материала
loader
loader