Особливий режим роботи: як працюватиме Зеленський після виявлення коронавірусу у дружини
Особливий режим роботи: як працюватиме Зеленський після виявлення коронавірусу у дружини

Особливий режим роботи: як працюватиме Зеленський після виявлення коронавірусу у дружини

У дружини Володимира Зеленського Олени виявили коронавірус. Через це і Президенту України можуть прописати особливий режим роботи.

Про це заявив головний санітарний лікар, заступник очільника МОЗ Віктор Ляшко в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє 24 канал.

"Питання ізоляції президента прописаний у постанові Кабміну, але потрібно розуміти, що у нього регулярно проводитимуть тести. Це перша особа, яка приймає рішення ключові для держави. Епідеміологи можуть прописати певний режим роботи, щоб дотримуючись епідемічної безпеки, продовжувати роботу і виконувати свої обов'язки", – заявив Віктор Ляшко.

Він також додав, що "в тій чи іншій мірі ізоляція буде".

"Зараз президент і так багато працює в режимі онлайн, проводить багато селекторних нарад онлайн. Я думаю, що там не особливо зміниться графік онлайн-зустрічей", – переконаний Ляшко.

Щодо Олени Зеленської, то Ляшко заявив, що поки з нею не контактував.

"До мене зверталися епідеміологи, запитували деталі, як організувати процес, амбулаторне лікування, самоізоляцію. Це вся інформація, якою я володію. Зараз я безпосередньо не контактував з першою леді", – заявив головний санітарний лікар.

Коронавірус в Олени Зеленської: головне

  • Дружина Президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Вона почувається добре і не має виражених симптомів хвороби.
  • Зараз Олена Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів родини.
  • Володимир Зеленський і діти також пройшли тестування, їх результати негативні.
  • Напередодні Володимир Зеленський заявляв, що хотів заразитися на коронавірус. Він намагався в такий спосіб показати, що робить хвороба.. Але від цієї ідеї відмовився. 
Теги по теме
Коронавирус Владимир Зеленский Новости Украины Коронавирус в Украине Здоровье Новости политики Игорь Саджениця
Источник материала
loader
loader