Перша зустріч з батьками хлопця: як вести себе при знайомстві
Перша зустріч з батьками хлопця: як вести себе при знайомстві

Перша зустріч з батьками хлопця: як вести себе при знайомстві

Для кожної дівчини знайомство з батьками свого коханого – це дуже хвилюючий момент, від якого можуть залежати ваші майбутні стосунки. Головне – не хвилюйтеся та будьте собою.

Видання Liza поділилося порадами, як правильно поводитися під час першої зустрічі з батьками хлопця, і що не варто робити і говорити, щоб справити на них приємне враження.

Як вести себе при знайомстві з батьками хлопця

  • Намагайтеся не хвилюватися і будьте собою

Щоб справити хороше враження на батьків свого хлопця, під час знайомства варто поводитися так, як в звичайному житті. Адже його тато і мама вже мають великий життєвий досвід і точно помітять вашу фальшиву усмішку. Тому не вдавайте з себе того, ким ви насправді не є.

  • Не "корчіть" із себе досвідчену господарку

Буде виглядати недоречно, якщо ви одразу, які тільки зайдете в будинок, почнете накривати на стіл або допомагати нарізати салат. Адже в цьому домі вже є господиня – мама твого хлопця, і їй навряд чи сподобається, якщо через 10 хвилин після знайомства на її території господарює інша жінка.

Не показуйте себе одразу господинею на кухні свекрухи
Не показуйте себе одразу господинею на кухні свекрухи / Фото Ukrainian Today

  • Покажіть повагу до них

Переходити на "ти" під час першого знайомства з батьками обранця не варто, навіть якщо вони на вигляд сучасні і демократичні люди. Особливо не варто у перший же день починати називати потенційну свекруху "мамою".

  • Не порівнюй батьків хлопця зі своїми

На першій зустрічі з батьками коханого варто уникати фраз "у моєї мами цей салат виходить смачніше, тому що вона додає яблуко" або "а батько вболіває за "Реал", а не за "Манчестер Юнайтед". Бо це навряд чи допоможуть вас встановити хороші відносини з батьками твого хлопця.

  • Не говори лише про себе

Під час першої зустрічі постарайтеся бути уважною до батьків обранця. І не соромся розпитувати їх про життя, інтереси і роботу – їм це точно буде приємно.

Теги по теме
Психология Семья Мария Бондарь
Источник материала
loader
loader