Ветеран Азову Родіон Кудряшов викликав на двобій депутата від ОПЗЖ Іллю Киву
Ветеран Азову Родіон Кудряшов викликав на двобій депутата від ОПЗЖ Іллю Киву

Ветеран Азову Родіон Кудряшов викликав на двобій депутата від ОПЗЖ Іллю Киву

Екскерівник штабу "Національного Корпусу" та ветеран "Азову" Родіон Кудряшов записав відеозвернення до нардепа із фракції "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви. У зверненні Кудряшов закликав опозиційного депутата зустрітися особисто і з'ясувати стосунки як чоловіки. Підставою стало звернення Іллі Киви до Генерального прокурора щодо Кудряшова.

Про це повідомляється на сайті політичної партії "Національний корпус".

У своєму відео Кудряшов розповів, що Кива написав звернення на ім’я Генерального прокурора України Ірини Венедиктової з вимогою відкрити проти нього кримінальне провадження за нібито "напад на поліцейського в грудні 2019 року". Своєю чергою, патріот запропонував не влаштовувати політичні ігрища з метою дискримінувати українських націоналістів та поговорити "як чоловіки" – особисто.

"Я готовий відповідати за свої слова та дії, і якщо треба спілкуватися через прокурора, я не проти. Але це ж ти (Ілля Кива – Ред..) обіцяв, що будеш втоптувати націоналістів в землю. Для того, щоб розставити всі крапки над "і" викликаю тебе на двобій чи на розмову. Як сам хочеш", – звернувся Кудряшов до нардепа.

Нагадаємо, що напередодні депутат "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива презентував нову громадську організацію "Патріоти – За життя". З його слів, діяльність організації полягатиме в чиненні опору націоналістичним осередкам: таким, як "Національний Корпус".

Раніше цього тижня, 23 червня, Кива також висловився на підтримку нардепа із фракції "Слуга народу" Сергія Литвиненка, на окрузі якого – №156, що на Рівненщині – відбувся протест націоналістів і місцевих жителів. Активісти висловилися проти закликів Литвиненка за проведення місцевих виборів на окупованих територіях Донбасу, але акцію протесту розігнала поліція спільно з "тітушками". За версією Нацкорпусу, саме організація Киви була причетна до “силового розгону” протестувальників.

Источник материала
Поделиться сюжетом