У Львові стартують зйомки фільму за романом Кузьми Скрябіна: Садовий підтримує кіновиробництво
У Львові стартують зйомки фільму за романом Кузьми Скрябіна: Садовий підтримує кіновиробництво

У Львові стартують зйомки фільму за романом Кузьми Скрябіна: Садовий підтримує кіновиробництво

У липні розпочнуться зйомки комедії "Я, "Побєда" і Берлін" за книгою Кузьми Скрябіна. Локацією для кіновиробництва стане Львів та Львівська область. Міський голова Андрій Садовий підтримує процес та зізнається, що створення фільму популяризуватиме місто.

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з знімальною командою фільму, яка працює над екранізацією книги українського музиканта Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін". Як інформує пресслужба Львівської міської ради, мер міста підтримує зйомки стрічки й готовий сприяти процесу, адже розвиток кіноіндустрії у Львові позитично впливає на імідж міста. 

"Якщо від міста щось потрібно, то ви можете максимально розраховувати на наше сприяння. Нам вигідно, щоб у Львові творилися фільми, щоб це якимось чином давало місту промоцію. Це особливо потрібно в сьогоднішньому часі", – заявив Андрій Садовий

У Львові стартують зйомки фільму за романом Кузьми Скрябіна: Садовий підтримує кіновиробництво - Фото 1
Андрій Садовий на зустрічі з знімальною групою фільму "Я, "Побєда" і Берлін" / Фото ЛМР

Що відомо про зйомки фільму "Я, "Побєда" і Берлін"?

Місцем зйомок стануть Львів та Львівська область. Кінооператор Дмитро Недря, який працює над створенням фільму, наголошує, що зараз у місті є безліч нових незвіданих локацій, які раніше не з'являлися на широких екранах. Берлінську частину сюжету також будуть знімати у Львові, адже в самому Берліні вже немає необхідних будівель 90-х років. 

Крім того, знімальна група поскаржилась на відсутність якісних павільйонів для зйомок, що є вагомою загальноукраїнською проблемою. Андрій Садовий зацікавився ідеєю створення такого павільйону та пообіцяв, що "у мерії вивчать це питання". 

Сюжет фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за романом Кузьми Скрябіна

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка – це історія хлопця Андрія, який придбав перше в своєму житті авто марки "Побєда". Головний герой разом зі своїм товаришем Бардом вирушає до Берліну. На шляху до Німеччини на друзів чекають шалені пригоди, та винахідливість хлопців допомагає вирішити будь-які проблеми. Додому вони повернуться вже зовсім іншими людьми.

Вихід фільму на широкі екрани запланований вже на грудень 2020 року. 

Теги по теме
Кино Львов Стиль жизни Марина Джура
Источник материала
loader
loader