Зеленський підтримає будівництво об'їзної дороги біля Миколаєва
Зеленський підтримає будівництво об'їзної дороги біля Миколаєва

Зеленський підтримає будівництво об'їзної дороги біля Миколаєва

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що якщо існує інфраструктурний проект будівництва об'їзної дороги біля Миколаєва - його підготують незалежно від “Великого будівництва” і закликав підтримати цей проект. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

“Проїхавшись містом та передмістям, я особисто побачив, наскільки Миколаїв завантажений великоваговим транспортом, дороги зруйновані. Тому розумію необхідність будівництва об’їзної дороги. Якщо у вас є вже проект цієї дороги, все підготовлено, то це може бути окремим стратегічним інфраструктурним проектом. Ми такі проекти з кожної області, незалежно від “Великого будівництва”, підготуємо. Давайте цей проект підтримаємо", – сказав Володимир Зеленський.

Вказано, що народний депутат Давид Арахамія акцентував увагу Глави держави на тому, що всі вантажівки, які рухаються шляхами області, так чи інакше прямують до портів, а будівництво окружної дороги у Вітовському районі та Корабельному районі міста Миколаєва не можуть розпочати вже майже 10 років, і попросив підтримати фінансування спорудження дороги.

Зазначається, що заступник керівника офісу Президента Кирило Тимошенко зазначив, що Укравтодор уже опрацював проект, і фінансування можна внести у проект змін до бюджету, які пов'язані з реалізацією саме таких об'єктів. Законопроект № 3991 зареєстровано й на початку вересня його розглядатимуть у Верховній Раді.

“Об’їзна дорога допоможе Миколаєву знизити потік вантажного транспорту в місті. Це також збільшить транспортні можливості регіону, а отже – і перевалку вантажів у портах”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що автодорога державного значення Н-14 "Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв", яку відновлювали у межах Національної програми "Велике будівництво", за словами будівельників - простоїть 50 років.

Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Президент Дороги
Источник материала
loader
loader