ДБР викликало на допит ексглаву Офісу президента Богдана після інтерв'ю Гордону
ДБР викликало на допит ексглаву Офісу президента Богдана після інтерв'ю Гордону

ДБР викликало на допит ексглаву Офісу президента Богдана після інтерв'ю Гордону

Державне бюро розслідувань викликало колишнього очільника Офісу президента Андрій Богданана допит як свідка після інтерв'ю, який то дав українському журналісту Дмитру Гордону. Тоді Богдан впродовж чотирьох годин відповідав на запитання, зокрема й про нібито домовленості України з Росією у питанні анексованого Криму, обміну полоненими та іншого. 

Про це йдеться в повідомленні ДБР на Facebook-сторінці. 

"9 вересня 2020 року в інтерв'ю одному з видань ексголова Офісу Президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами питань щодо статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими та ряду інших домовленостей, що непередбачені законами та нормативно-правовими актами або іншими директивами Верховного головнокомандувача ЗСУ", - пишуть в ДБР. 

Богдана викликали на проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним фактів як свідка, оскільки порушені в інтерв'ю Гордону питання мають суспільну значущість. ДБР вже направило повістку про виклик на адресу його реєстрації.

Нагадаємо:

  • Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив з посадиодіозного очільника свого Офісу Андрія Богдана. З самого початку присутність в команді юриста викликала шквал критики у суспільстві та розмови про "людину Коломойського" в Офісі президента.
  • Зеленський в інтерв'ю УП розповів, що з одіозного Богдана хотів зробити генерального прокурора, але помітив, що влада псує його.Зараз, за словами президента, вони навіть не спілкуються. 
  • Про найрезонансніші скандали колишнього керівника Офісу Зеленськогочитайте в матеріалі. 
Источник материала
loader
loader