Від партії Медведчука кандидатом у мери Миколаєва став Владислав Чайка
Від партії Медведчука кандидатом у мери Миколаєва став Владислав Чайка

Від партії Медведчука кандидатом у мери Миколаєва став Владислав Чайка

У четвер, 24 вересня, Миколаївська міська територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала Владислава Чайку як кандидата на пост міського голови Миколаєва від Партії «опозиційна платформа – за життя».

Про це повідомляє кореспондент «Злочинність.НІ».

Нагадаємо, що 23 вересня на з'їзді Миколаївської обласної партійної організації полістили " опозиційна платформа - за життя» висунула Владислава Чайку кандидатом на посаду Миколаївського міського голови. Також були висунуті депутати до міської та обласної ради.

На реєстрацію Владислав Чайка прийшов разом з керівником Миколаївської обласної парторганізації «опозиційна платформа – за життя» Юрієм Загороднім.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Артем Ильюк став керівником Миколаївської міської організації "Опозиційна платформа - за життя".

А співголова партії "опозиційна платформа - за життя" Юрій Бойко, вітаючи жителів Миколаєва з 231-ю річницею з дня заснування міста, заявив, що «разом з Артемом Ільюком ми зробимо все, щоб місто процвітало».

Однак народний депутат України, керівник Миколаївської обласної партійної організації Політичної партії "опозиційна платформа - за життя" Юрій Загородній заявив, що ні він, ні облорганізація партії не підтримують кандидатуру Артема Ильюка на посаду Миколаївського міського голови.

Після цього сам Артем Ильюк заявив, що готується до місцевих виборів і очікує рішення Ради партії»опозиційна платформа – за життя".

У підсумку голова виконкому "опозиційної платформи - за життя" Сергій Льовочкін назвав керівника міської парторганізації "ОПЗЖ" Артема Ільюка кращим кандидатом в мери Миколаєва.

За словами ж депутата Миколаївської облради Максима Невінчаного, остаточне рішення про те, хто балотуватиметься на пост Миколаївського міського голови " опозиційної платформи - за життя», прийме стратегічну раду партії.

В облорганізації " ОПЗЖ» випустили Відеоролик, в якому керівник Миколаївської обласної партійної організації " опозиційна платформа - за життя» Юрій Загородній, говорячи про кандидатів у мери, згадав нині покійного екс-мера Миколаєва Володимира Чайку. Також у відео знявся Владислав Чайка. Тоді в облоргнізації зазначили, що зберігають інтригу.

У підсумку, стратегічна рада політпартії "опозиційна платформа-за життя" обирала кандидата на пост Миколаївського міського голови серед двох претендентів. Йдеться про Владислава Чайку та Артема Ільюка. У підсумку, стратегічна рада, до складу якої входять лідери "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, Юрій Бойко, Вадим Рабінович і Сергій Льовочкін, прийняли рішення на користь Владислава Чайки.

Також в " ОПЗЖ» заявили, що єдиним офіційним кандидатом в мери Миколаєва від Партії є Чайка:»Висунення і голосування за Ильюка не було". А керівник Миколаївської обласної парторганізації "опозиційна платформа - за життя" Юрій Загородній заявив, що Артем Ільюк балотуватиметься в депутати Миколаївської міськради за списком "ОПЗЖ" під другим номером.

 

Джерело: https://news.pn/ru/politics/242067

Источник материала
loader
loader