Волонтерка розмазала Кошового: "Не чекайте, що всі Вас будуть любити і поважати"
Волонтерка розмазала Кошового: "Не чекайте, що всі Вас будуть любити і поважати"

Волонтерка розмазала Кошового: "Не чекайте, що всі Вас будуть любити і поважати"

Донька кварталівця Євгена Кошового - Варвара - скаржиться, як непросто їй жити з відомим прізвищем

Дівчинці зараз усього 12 років. Варвара - старша донька Євгена Кошового. За її словами, у школі їй знаходитися дуже важко, передає "Комсомольська правда в Україні".

Дівчинку постійно цькують через те, що її батько відомий актор "Кварталу 95". Через буллінг Варвара практично зненавиділа школу. Дівчинка говорить, що прекрасно розуміє, що навчання важливе, але ходити до школи через цькування стало просто нестерпно.

Батьки запропонували Варварі змінити школу, але вона не хоче, оскільки переконана - ситуація повториться в будь-якій школі.

"Розумію, що навчання важливе, але як тільки мова йде про школу, уроки, у мене відразу ж зникає настрій. Тому що моя асоціація зі школою - це буллінг. І буллінг страшний! Діти думають, що мій тато - клоун. А він не такий", - говорить Варвара.

Дівчинка говорить, що їй дуже образливо, коли діти називають її тата клоуном. Вона переконана, що батько багато чого досяг, вона ним пишається.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

Варвара старається не конфліктувати з іншими дітьми, говорить, що краще промовчати, аби потім її ще й не виставили винною.

"Я боюсь. Я не вмію відповідати. Краще просто промовчу. Нехай говорять, не хочу, щоб потім мене виставили винною. Якось мене дуже жорстко підставили: почали скандал, почали мене обзивати, і в підсумку я залишилася винною. Більше такого не хочу. Тато говорить: "Може, піти набити морду?" І що? Що це змінить? Це не правильно. Але, правда, я вже не можу це вислуховувати", - скаржиться 12-річна Варя.

Зараз дівчинка зайнята зйомками в серіалі "Тато рулить", пробує себе в ролі акторки. Недавно вона також брала участь у головному вокальному шоу країни "Голос. Діти". Пародіювала Варя батька і в шоу "Розсміши коміка".

Волонтерка Наталя Юсупова заявила, що Кошовий сам винен, що над його донькою знущаються. Мовляв, він ображає українців і Україну. 

"А скажіть, дітям Віталія Кличка приємно, що їх батька, всесвітньо відомого спортсмена, в рідній країні, кварталец Кошовий постійно зображує обмеженим дебілом?? Може у Кошового заслуг більше, ніж у Кличка? Може це Кошовий прославив Україну на весь світ як великий спортсмен ??
А дітям або батькам людей, яких вбивали на Майдані приємно, коли над ними знущався Квартал? А коли Кошовий стояв на стадіоні поруч з ветеранами війни та вдовами в футболці “По..уй”, це теж норм? А як знущалися над українцями-зарабітчанами, які орють день і ніч на будівництвах, щоб свої сім’ї прогодувати. За все в житті треба відповідати. Коли Ви ображаєте народ, який бореться і проливає кров, то не чекайте, що все Вас будуть любити і поважати. Ви самі винні, що над Вашими дітьми знущаються", - переконана Юсупова.

Нагадаємо, портал MY.UA повідомляв, що актриса Кварталу Олена Кравець зробила цікаву заяву про свій похід в політику.

Також раніше портал MY.UA писав, що актриса Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху в "Сватах" вразила фанатів новим фото, на якому вона виглядить помітно постарілою.

Читайте наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом