Жванія оприлюднив план перевороту: «Порошенка потрібно посадити, поки ще не пізно»
Жванія оприлюднив план перевороту: «Порошенка потрібно посадити, поки ще не пізно»

Жванія оприлюднив план перевороту: «Порошенка потрібно посадити, поки ще не пізно»

Нове відеозвернення Давида Жванії з'явилося в мережі

Давид Жванія велику увагу приділяє п'ятому президенту України Петру Порошенку. Цього разу Жванія розповів про підготовку Порошенком державного перевороту в Україні, а своє звернення він адресував президенту Володимиру Зеленському.

За словами колишнього депутата, у змовників є чіткий план. Цю інформацію політик дізнався в оточенні самого Порошенка, так як підтримує там з багатьма контакти.

Колишній соратник Петра Порошенко каже, що до змови планують залучити Кличко, і з ним вже ведуться переговори.

За словами Жванії, столичний мер повинен за підсумком перевороту стати президентом, а сам Порошенко нібито націлений на посаду прем'єр-міністра країни.

Влада слабка, як показали місцеві вибори. Тому тепер ці слова не "порожні розмови». До того ж "ЄС" зайшла зі своїми депутатами в ряд облрад, що дозволить і цей момент їм використовувати в своїх цілях.



Читайте нас в Telegram і Viber

Нібито відразу після перемоги Байдена, Зеленського почнуть активно атакувати інформаційно, також почнуться вуличні акції, і країну будуть хитати. За підсумком Зеленський буде змушений піти у відставку, а слідом пройдуть дострокові вибори президента і парламенту.

Жванія згадує прізвище Разумкова, як одного з тих, хто в курсі плану Порошенка, і якому, нібито, відведена роль об'єднати навколо себе «Слуг народу», коли Зеленський піде.

Каже також, що в оточенні Зеленського, і безпосередньо в Офісі президента є зрадники. Жванія погрожує назвати їх прізвища, якщо ті не одумаються і не відмовляться від перевороту.

Підсумовує своє звернення Жванія зверненням особисто до українського президента:

«Володимир Олександрович Зеленський - я звертаюся до вас. Ви - поганий, слабкий президент. Але ви законний президент. Я не прошу у вас якихось нагород для себе. Я прошу вас виконати свою клятву і захистити країну. Я повідомив вам цю інформацію, щоб ви почали діяти. Щоб ви зробили те, що вимагає закон - дали команду заарештувати злочинців, допоки вони знову не занурили країну в хаос.
Порошенко ніколи не змириться з поразкою. Якщо він залишиться в політиці, то він продовжить знищувати країну заради своїх особистих інтересів. Покладіть цьому край. Посадіть Порошенка і членів його банди. Поки це ще не пізно».

За інформацією правоохоронних органів Давид Жванія знаходиться за кордоном і звідти пересилає свої викривальні відео звернення.

Нагадуємо, що портал MY.UA повідомляв, що Порошенко порекомендував Президенту Зеленському "не грати в узурпатора" і не використовувати "досвід путінського режиму". Нацбанк провів опитування серед підприємств. Результати невтішні. Позитивний тільки один економічний напрямок. Дізнатися який саме можна на порталі MY.UA. 

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом