Андрій Пальчевський відволікся від оскарження результатів виборів і заявив: «Потрібна жінка»
Андрій Пальчевський відволікся від оскарження результатів виборів і заявив: «Потрібна жінка»

Андрій Пальчевський відволікся від оскарження результатів виборів і заявив: «Потрібна жінка»

Андрій Пальчевський, лідер партії «Перемога Пальчевського» стежить за «американськими пристрастями». Він уважно слухав промову Камали Харріс, саркастично нагадавши про її походження

Андрій Пальчевський, партія якого не пройшла до Київради, неоднозначно висловився про політичну ситуацію в Америці:

«Пристрасті американські відображаються і на нас. Примирлива промова Байдена, звернення до прихильників Трампа із закликом знизити температуру політичного кипіння в країні ... Але це не так цікаво. А ось виступ Камали Харріс, доньки іммігрантки з Індії, як зазвичай у американських віце-президентів - мама з Індії, тато з Ямайки - і ось, це перша жінка віце-президент. Нам давно вже пора мати жінку віце-президента нагорі. Тільки не якусь чиюсь жінку, яку, як правило, тягнуть, що на місцевих, що на великих виборах. Це такі корабельні сосни, гаї, які стоять біля своїх годувальників. А справжню, просту дівчинку, яка могла б пробитися, але не самі знаєте яким місцем, а по-чесному, в боротьбі рівних можливостей. Без жінок ми цю країну не витягнемо».

Своє відеозвернення політик розмістив на сторінці в Facebook.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Пальчевський розібрав промову Камали, яка заявила, що «чорні жінки є хребтом американської демократії». Він поправив сам себе, сказавши «ну афроамериканки». І додав, театрально покашлявши: «Простимо політикам, на рахунок хребта».

Андрій Пальчевський вже відомий своїми расистськими зауваженнями в сторону жінки-журналістки. До чого були такі висловлювання на адресу нового віце-президента США незрозуміло. Крім того, такими промовами пан Пальчевський образив всіх українських жінок-політиків.

На Пальчевського в мережі зробили досить багато жартів, пов'язаних з виборами в США.

Андрій Пальчевський разом зі своїми однопартійцями не змогли змиритися з програшем і подали до Окружного адмінсуду 20 позовів. Депутати вимагали визнати вибори мера в столиці такими, що не відбулися.

Вони також вимагали визнати дії всіх виборчих комісій всіх районів Києва протизаконними. Але, як повідомили в суді, ніяких доказів партія не надала. Тому за всіма позовами отримала відмову.

Нагадуємо, портал MY.UA розповів, як Ольга Богомолець, лікар та політик, радить боротися з коронавірусом вдома. Для цього потрібно всього дві речі.

Микола Томенко, цитуючи класика української поезії, розповів якою має бути геополітика України. Подробиці читайте на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом