19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
 Штрафів за порушення ПДР стане більше, водіїв контролюватимуть жорсткіше
Штрафів за порушення ПДР стане більше, водіїв контролюватимуть жорсткіше

Штрафів за порушення ПДР стане більше, водіїв контролюватимуть жорсткіше

Камери автоматичної фіксації швидкості вирішили забезпечити новими функціями

В 2021 році камери автоматичної фіксації фіксуватимуть не лише перевищення швидкості. Про це розповів Кирило Хомяков, голова Державного агентства інфраструктурних проектів України

Хомяков розповів, що в Україні з 1 червня запрацювала система автофіксації ПДР. Також до кінця року буде закуплено 220 додаткових комплексів автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР, запущений пілот «фантомних» патрульних автомобілів і доопрацьований Центр обробки даних і програмне забезпечення для можливості штрафування за інші порушення правил дорожнього руху.

Камери, встановлені на певних ділянках трас, зможуть фіксувати не тільки швидкісні порушення.

Планується, що в новому році камери передаватимуть інформацію про перетин подвійної суцільної лінії, проїзд на червоне світло світлофора і рух по смузі, яка призначена для громадського транспорту.

Також вирішили вдосконалити вимірювання швидкості. Нова система дозволить обчислити середню швидкість на всій ділянці дороги. Для цього камери будуть встановлені на початку і кінці ділянок. Якщо водій зменшить швидкість проїжджаючи повз першу камеру, а потім знову прискориться, друга камера зафіксує правопорушення.

Щоб зробити українські дороги безпечнішими, будуть використані успішні кейси європейських країн.

Суботні роздуми про безпеку Щоб зробити українські дороги безпечними, ми використовуємо успішні кейси європейських...

Опубликовано Kyrylo Khomiakov Пятница, 13 ноября 2020 г.

Читайте нас вTelegram і Viber! 

В Україні будуються кільцеві розв'язки, які є у всіх європейських містах.

Щоб вирішити проблему зі смертністю на дорогах, які проходять через населені пункти буде зроблено автономне освітлення пішохідних переходів, на зразок Франції та Німеччини.

«Фантоми» вже давно ефективно працюють на німецьких, італійських дорогах і привчають водіїв не тиснути щосили на газ.

Мобільні вимірювачі швидкості ТrueCam працюють у Франції і контролюють дотримання правил дорожнього руху по всій країні.

Кожен захід щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху в країнах-сусідах показало свою ефективність.

В Україні вже з'явилися шахраї, які розсилають водіям повідомлення про штрафи. Вони знають особисті дані водія і адреса, куди і приходять відомі «листи щастя».

Раніше портал MY.UA повідомляв, що прес-секретар Зеленського Юлія Мендель розповіла про самопочуття Президента. Він, разом з Андрієм Єрмаком, лікується у "Феофанії".

Український АвтоЗАЗ повідомив, що на нову модель Славути стоїть черга. Коли українцям чекати появу новинки на ринку, читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны