Гончаренко розкрив схеми «Великого крадівництва»: «Родичі Зеленського наживаються на повну»
Гончаренко розкрив схеми «Великого крадівництва»: «Родичі Зеленського наживаються на повну»

Гончаренко розкрив схеми «Великого крадівництва»: «Родичі Зеленського наживаються на повну»

Олексій Гончаренко оприлюднив масштабну схему, за якою, як він стверджує, Зеленський та його команда заробляють чималі кошти

Президентська програма «Велике будівництво» або, як називає її Гончаренко, «Велике крадівництво» передбачає будівництво об'єктів інфраструктури по всій Україні. Проект втілюється на бюджетні кошти, кошти Державного фонду регіонального розвитку, кошти з місцевих бюджетів.

Читайте нас в Telegram!   

Гончаренко розповів, що оточення Зеленського виявилось дуже креативним та талановитим. Особливо його тесть Володимир Кіяшко.

Ідею використовувати шлак при будівництві доріг подав депутат від «Слуги народу» Олег Бондаренко.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber!

Журналісти програми Watchdogs.Info провели розслідування та розкрили грандіозну схему.

Отже, спеціально під державну програму «Велике будівництво» в квітні було створено державне підприємство «Нові технології дорожнього будівництва».

 Саме вони беруть безкоштовно на заводі «АрселорМіттал» шлак, тобто відходи.

Через відсутнь своїх потужностей вони проганяють їх через певні фірми, створені цього ж року. Далі по документах показують, що відходи переробили, а потім продають їх «Укравтодору» за ціною щебня та приховують реальні об’єми.

На одній такій схемі всі причетні орієнтовно заробляють понад 5 млн. грн.

В Європі шлакова технологія давно вважається застарілою та не використовується. Причина – короткий термін експлуатації доріг.

Оскільки шлак – це відходи, така дорога повинна обходитись на 10% дешевше, але навпаки кожен кілометр дорожнього покриття на 57% дорожчий, ніж в минулому році.

Гончаренко, таким чином, відповів на запитання багатьох українців, чому в такий складний для країни час будують дороги, а не вкладають кошти в медицину.

«Зе-влада на перше місце ставить родичів, які на повну силу зараз наживаються за рахунок бюджету» - стверджує Олексій Гончаренко.

Портал MY.UA писав, що Петро Порошенко осудив обшуки в Музеї Революції Гідності. Він пояснив такі дії страхом влади перед ідеями, котрі надихнули українців на боротьбу.

Співачка Оля Полякова не витримала і висловила обурення з приводу того, як влада ставиться до артистів та їх заробітку. Які вимоги озвучила Полякова, дізнайтеся на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом