Білецький жорстко розкритикував ідею ТКГ по Донбасу: "Один грає в розвідника, інший в президента"
Білецький жорстко розкритикував ідею ТКГ по Донбасу: "Один грає в розвідника, інший в президента"

Білецький жорстко розкритикував ідею ТКГ по Донбасу: "Один грає в розвідника, інший в президента"

Андрій Білецький, лідер Національного корпусу та Азовського руху, заявив, що Україна сама має вирішувати проблему Донбасу та Криму, а не чекати допомоги від миротворців із різних країн світу

Білецький зробив таку заяву після того, як стало відомо, що член ТКГ Арестович, чиє призначення в групу було досить скандальним, розповів про можливість введення миротворців на територію ОРДЛО.

За оцінками аналітиків, щонайменше 25 тисяч миротворців із різних країн світу треба відправити на Донбас, щоб вирішити проблему. Крім цього, знадобиться ще й 5-10 тисяч поліцейських, говорить Білецький. Така місія могла б стати однією з найбільших в історії. Проте на це треба дуже багато грошей.

"За підрахунками експертів попередня вартість такої місії на Донбасі – понад 1 мільярд доларів. Хто дасть ці кошти? ООН? Росія? Україна? Якщо можемо знайти ці гроші – давайте витратимо їх на власну Армію і ВПК", - говорить Андрій Білецький.

Також Білецький переконаний, що владна верхівка в Україні дуже інфантильна. Високопосадовці звикли імітувати бурхливу діяльність, але насправді не вміють нічого вирішувати.

"Інфантили у владі звикли імітувати, а не вирішувати. Грати роль легше, ніж нести відповідальність за Країну. Один грає в розвідника, інший в президента і так далі", - заявляє Білецький.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Лідер Нацкорпусу підводить українців до того, що проблему Донбасу і Криму Україна має вирішувати самостійно, а не чекати допомоги від Заходу.

"Тому замість розуміння того, що проблему Донбасу і Криму доведеться вирішувати самій Україні, нам весь час підсовують фантастичні варіанти, де все буде ок, а напрягатися не прийдеться. «Захід допоможе», «Мир в очах Путіна», «миротворці». Це нагадує Поле Дурнів із Буратіно", - вважає пан Андрій.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Богдан дав велике інтерв'ю російській журналістці, у ході якого "відправив послання" президенту РФ Володимиру Путіну.

Також портал MY.UA писав, що Порошенко і Зеленський знову розв’язали війну, цього разу у соцмережі.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом