Богдан через Собчак передав Путіну: «Володимир Володимирович, зробіть крок назад»
Богдан через Собчак передав Путіну: «Володимир Володимирович, зробіть крок назад»

Богдан через Собчак передав Путіну: «Володимир Володимирович, зробіть крок назад»

Екс-глава ОП Андрій Богдан дав велике інтерв'ю популярній російській ведучій Ксенії Собчак на нейтральній території в Туреччині

Ксенія Собчак в рамках своєї авторської програми «Обережно Собчак» взяла інтерв'ю у Андрія Богдана. Як вона висловилася, Богдан був другою людиною в країні, сірим кардиналом.

Найбільше цікавили скандальну журналістку питання взаємовідносин Росії і України. 

Богдан в ході бесіди попередив, що нічого поганого про главу української держави Володимира Зеленського говорити не може, оскільки дає собі звіт в тому, що розмовляє з російським журналістом, а РФ для нього - країна-агресор.

Богдан впевнений, щоб закінчити війну, потрібно почати спілкуватися один з одним. Тільки так можна досягти якоїсь згоди. 

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber!

Екс-глава ОП зазначив, що хоче закінчення війни на Донбасі, причому перемоги він бажає не військової, а дипломатичної. 

"Хочеться, щоб ця війна закінчилася перемогою: нехай не військовою, а дипломатичною - це було б взагалі ідеально. З іншого боку - чому Росія не хоче зробити крок? Зробіть крок назад. У чому проблема? Навіщо вам Донецьк і Луганськ? Будь ласка, Володимир Володимирович, зробіть крок назад", - підкреслив він. 

Цікаво й те, що найкращим наступником для Путіна, на думку Богдана, був би нинішній мер Москви Сергій Собянін.

"Це градоначальник, мер міста, людина, у якої немає силовиків. Його робота - це економіка, бізнес, порядок, ремонти. Це людина, яка професійно займається державним бізнесом, управлінням. Коли він буде займатися ремонтом країни, фінансами, бізнесом, у нього не буде думок витрачати гроші на безглузду війну", - зазначив Богдан.

Собчак вирішила зачепити спірні історичні моменти і запитала: «Для вас Бандера герой?»

«Для мене особисто? Ну так... Герой», - дещо невпевнено відповів Богдан, а потім пустився в міркування, що для нього і Бандера герой, і радянський генерал, який звільняв Україну теж герой. Головне, що обидва хотіли щастя для України, просто бачили його по-різному.

Читайте нас в Telegram!  

На Західній Україні творили жорстокості і радянська влада, і німці, і самі бандерівці. 

«Один мій дід загинув в червоній армії. А другого забили москалі», - сказав Богдан. 

Собчак такий хід думок не зрозуміла - чому потрібно вважати героєм людину, яка робила жорстокі речі та насилля.

«Я, наприклад, не вважаю Сталіна героєм. І на офіційному рівні його в Росії героєм не вважають», - сказала Собчак.

На думку Собчак, Путін не може довіряти українцям, тому що його постійно обманюють. Йому дають обіцянки, підписують угоди, але в підсумку - нічого не виконують.

Богдан це прокоментував так: «Ну давайте будемо воювати сто років».

Раніше на порталі MY.UA повідомляли, що Володимир Зеленський та Андрій Єрмак отримали негативні тести на ковід. Всім друзям Зеленський подякував за підтримку в новому відеозверненні.

Андрій Садовий переміг на виборах мера у Львові. Політики та експерти зазначили, що тим самим зазнав невдачі план "хрестового походу" Порошенка. Читайте подробиці на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом